Bejelentkezés Szolgáltatások
Üzenet küldése
Iskolánk élete
Pályázati felhívás

A Sikeres Pályakezdés pályázatot hirdet középiskolai tanulók számára.

Kedves Tanulók!

Az alábbi pályázati lehetőséget szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani! Részleteket a www.sikerespalyakezdes.hu oldalon találtok!

Beküldési határidő: 2017. október 20.

Teljes tartalom olvasása

Archivum

Idegenvezetőink kirándulni voltak

Idegenvezetőink nem tétlenkednek, mindig úton vannak.

Digitális Témahét

Iskolánk elsőéves Pedagógiai-és családsegítő diákjai Modla Réka és Chogyelkáné Babócsy Ildikó tanárnő vezetésével idén részt vettek a Digitális Témahéten, a folyamatról alább olvashatják beszámolójukat.

Virágokkal teli kirándulás a Budai-hegység legmagasabb pontjára

Immáron csaknem egy éve összeszokott kis csapatunk a Nagy-Kopaszt, a Budai-hegység legmagasabb csúcsát tűzte ki úti célul március utolsó vasárnapjára. Minden alkalommal csatlakoznak hozzán újabb és újabb kirándulók. Most, többek között, magunk között tudhattuk eddigi legfiatalabb társunkat, aki idén kezdte az első osztályt, s ráadásul ez volt az első ilyen hosszú túrája. Hősiesen küzdötte fel magát a hegytetőre, és tartotta a tempót a nagyokkal! 

Beszámoló Madridból

Iskolánk több, az Európai Unió által finanszírozott szakmai projekt munkájában vesz részt. Legutóbb a VETIVER projekt egyhetes tréningje zajlott Madridban. A projekt fő feladata olyan elektronikus taneszközök fejlesztése, amelyek részét képezik a nemzetközi e-Learning technológiák továbbfejlesztésének. A madridi munkában két tanárunk vett részt, Juhász Krisztina tanárnő és Kovács János Zoltán tanár úr. Egy rövid videó beszámolót is készítettek, amely bepillantást nyújt Madrid izgalmas világába és a projekt munka hangulatába.

Örömhír a 10. Szakma Sztár versenyről

Javában zajlik a 10. Szakma Sztár verseny, melyen iskolánk tanulói is részt vesznek!

Nemzetközi együttműködési találkozó Krakkó - Szalézi Iskolák

A nemzetközi együttműködési ("ötletbörze") találkozón a fenntartót és iskolánkat Kupovits Andrea tanárnő képviselte.

Diákjaink az Idegenvezetők világnapján

Tanulóink részt vettek idén is az Idegenvezetők világnapján.

Kirándulás a Kevélyekhez

Vasárnapra csupa napsütéses meleget ígért a meteorológia, így kissé csalódottak voltunk, amikor a reggeli ébredésnél a köd tekintett be az ablakon. Mindez azonban nem szegte kedvét kis csapatunknak, és lelkesen indultunk Pilisborosjenőre, hogy meghódítsuk a Kis-Kevély és a Nagy-Kevély csúcsait.

Pilisborosjenői buszmegállónál leszállva megkerestük a  kék jelzést, és meglepetten tapasztaltuk, hogy a túrát - mintegy "in medias res" - kemény hegymenettel kezdjük.

 

Hőhullám kiállítás

A horvátországi mesebeli Prvić szigeten van az a falucska – Prvić Luka –, ahol iskolánk művészeti szakos diákjai a már hagyományossá vált nyári alkotótáboraink részvevőiként csodás rajzokat, festményeket, grafikákat készítettek a tavalyi évben, egyhetes ottlétük során.

Gyöngyszemek a médiában

A sikeres konferenciánk, a Gyöngyszemek alkalmával az előadókkal készült egy rádióriport, amely középpontba helyezi a „ gyöngyszemeket”, az előadókat, a pedagógusokat és a gyermekeket, továbbá megkereste az összefüggést az előadások között, amelyet mi tudtunk, hiszen erre építettük fel a konferencia mondanivalóját, értékét.