Bejelentkezés Szolgáltatások
Üzenet küldése
Iskolánk élete
Pályázati felhívás

A Sikeres Pályakezdés pályázatot hirdet középiskolai tanulók számára.

Kedves Tanulók!

Az alábbi pályázati lehetőséget szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani! Részleteket a www.sikerespalyakezdes.hu oldalon találtok!

Beküldési határidő: 2017. október 20.

Teljes tartalom olvasása

Archivum

Évnyitó ünnepség 2017

Új tanév, új épület, új képzések!

Évnyitó ünnepség 2017

Új tanév, új épület, új képzések!

Folytatódik az alkotótábor Prvicben

Innovációból jeles!

2017. június 27-én iskolánk igazgatója, dr. Sedivi Lászlóné Balassa Ildikó részt vett az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Kar Neveléstudományi Intézete által szervezett „Oktatási innováció Magyarországon” című konferencián. Az esemény keretében átvette azt az elismerő oklevelet, mely intézményünk kimagasló innovációs teljesítményét tanúsítja.

Évzáró 2017

Sikeres évet zártunk!

Zebegényi alkotótábor 2. hét

Művészeti szakokon tanuló diákjaink Zebegénybe költöztek

A SZÁMALK-Szalézi Szakgimnázium művészeti szakos tanulói idén is Zebegénybe költöztek néhány napra, hogy „színt vigyenek” a kisváros életébe.

A festői szépségű falut street art munkákkal díszítik, a Szőnyi István művésztelep területén pedig különböző technikákkal alkotnak diákjaink.

Törley gyárlátogatás

A turisztikai szervező és értékesítő valamint az idegenvezető szak elsőèves hallgatói látogatást tettek a Törley Gyűjtemény és Látógatókozpontban Budafokon.

Digitális témahét - Mintaértékű projektet valósítottak meg diákjaink a Digitális Témahét keretében!

Elsőéves Pedagógiai-és családsegítő diákjaink részt vettek a Digitális Témahéten, ahol a részt vevő 1034 iskola 118 pályázata közül bekerültek munkájukkal a 24 "mintaértékű projektet" megvalósító intézmény közé!

Látogatás a Záborszky Pincében

Turisztai szervező képzésen tanuló diákjaink az órájuk keretében ellátogattak Budafokra, a Borvárosba. Az ott tett látogatásról írták az alábbi beszámolókat, ajánlókat: