Bejelentkezés Szolgáltatások
Üzenet küldése
Iskolánk élete

Óvodai ajándékozás

Iskolánkban harmadik éve hagyomány, hogy a „Margit mama műhely” keretében ügyeskezű tanulóink ajándékokat készítenek a Szalézi óvodásoknak. Kedvüket lelik ebben a munkában, hiszen azonfelül, hogy szakmailag fejlődnek, emellett  hasznos és örömteli szolgálatot látnak el.

Kreatív tervezés órákon találják ki és tervezik meg a játékokat. Az ajándékokat maguk varrják, építik és készítik el. A legkisebbeknek puha anyagból készítettek szivaccsal töltött játékokat, a középső csoport memory és kifestő játékokat kapott, a legnagyobbaknak pedig kaleidoszkópokat vittek.

   

Idén bábszínházi előadást és élőszereplős játékot is bemutattak a gyerekeknek. A bábszínház egy kisfiúról szólt, aki pingvinnel, hóemberrel és a mikulással találkozott. Az élőszereplős színházban rénszarvasok, kis manó és a mikulás követe szerepelt. A gyerekek tátott szájjal figyelték a történeteket.

   

Az előadást követően a dekoratőrök átadták az ajándékokat és együtt játszottak a gyerekekkel. A bábszínházat a kicsik is felavatták és báboztak az új játékaikkal.

A dekoratőrök nagyon boldogok voltak, hogy a kicsik ennyire örültek az általuk készített ajándékoknak.

   

Nagyon meghitt, kedves pillanatokat töltöttünk együtt. Csodálatosan szép volt a délelőttünk.

Az óvoda visszavár minket jövőre is és mi szeretnénk a következő évben is közösen ünnepelni.

Paál Zsuzsanna