Bejelentkezés Szolgáltatások
Üzenet küldése
Iskolánk élete

Kirándul a suli

A vasárnapra meghirdetett kirándulást teljes mértékben támogatta az időjárás. Két heti esőzés után ragyogó napsütésre ébredtünk! A magam részéről izgatottan vártam a túrát, jó lesz a sok lelkes fiatal között megmászni a hegyet!

Végül az iskolát 4+1-en képviseltük: 2 idegenvezető diákunk, Norbi és Dávid, a dekoratőrök egyik tanára, István, akivel én is most találkoztam először, valamint jómagam és a kutyám, akit rögtön tiszteletbeli taggá fogadtunk. 

Számalk - októberi kirándulás

Kis várakozás után úgy tűnt, tényleg ennyien leszünk, úgyhogy elszántan vágtunk neki a hegy felé vezető útnak.  A fiúk jó tempót diktáltak a hegyre fel, két és fél óra alatt elértük a Libegőt, pedig közben megálltunk a Kopárok tetején gyönyörködni a tájban. 

Számalk - októberi kirándulás

Az erdei ösvényeken még néhány helyen a tavalyi ónos eső következtében kidőlt fák állták utunkat, Norbi udvariasan félrehajtotta az ágakat, utat engedve kis csapatunknak. 

Számalk - októberi kirándulás

A János-hegyen kitűztük a SZÁMALK-os zászlót :) , és  Zugliget irányába indultunk hazafelé. Sikerült megtalálni a legmeredekebb és  legkalandosabb lefelé vezető utat. Remekül éreztük magunkat, jót sétáltunk és beszélgettünk, élveztük a szép őszi időt. Remélem legközelebb többen is vállalkoztok az útra! 

Cséfalvay Katalin