Bejelentkezés Szolgáltatások
Üzenet küldése
Iskolánk élete
Pályázati felhívás

A Sikeres Pályakezdés pályázatot hirdet középiskolai tanulók számára.

Kedves Tanulók!

Az alábbi pályázati lehetőséget szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani! Részleteket a www.sikerespalyakezdes.hu oldalon találtok!

Beküldési határidő: 2017. október 20.

Teljes tartalom olvasása

Archivum

Szeretettel adni jó!

Harmadik éve hirdeti meg iskolánk azt az ajándékgyűjtő programot, melynek keretében a kazincbarcikai Don Bosco Iskola tanulóinak és családjaiknak ajánljuk fel az összegyűjtött adományokat. 

Közeleg a karácsony, itt az adventi készülődés időszaka!

Szeretettel meghívjuk minden tanulónkat és munkatársunkat egy kis játékra, melyben nem csak ügyesnek, hanem gyorsnak is kell lenni!

ELEARNING MINŐSÉGI DÍJ – ISKOLÁNK DIÁKJAINAK MUNKÁJA NYERTE AZ I. DÍJAT!

A 2016. ÉV LEGJOBB WEB-ALKALMAZÁS FEJLESZTÉSÉNEK JÁRÓ ELSŐ DIJAT KAPTA A SZÁMALK-SZALÉZI SZAKGIMNÁZIUM

Óriási örömmel és büszkeséggel tölt el bennünket, hogy a „Tanulási célú, interaktív művészeti alkalmazásfejlesztés”, melyet egy pályázati támogatás keretében készítettek el mentortanáraink irányításával öt szakma diákjai, az év legjobb WEB-lapja lett (http://www.muvtori.hu).

Hősies helytállás

Büszkén jelentjük egy újabb tanulónk, Koseczki Gabriella másodéves dekoratőr sikerét:  a „Hősünk Zrínyi Miklós” című képzőművészeti pályázat középiskolásoknak kiírt kategóriájában II. helyezést ért el „Hős hadvezér” című pályamunkájával!

Szalézi Pedagógiai Konferencia 2016.

2016 november 11-én, Kazincbarcikán az újonnan, szeptemberben felavatott Don Bosco Sportcentrum adott otthont a minden évben megrendezésre kerülő Szalézi Pedagógiai Konferenciának.

Kirándulás Prédikálószékre

Októberi kirándulásunk Dobogókőről Dömösre vezetett. 18-an (+2 kutya) vágtunk neki a 10 km-es útnak. A héven még kényelmesen utaztunk, de a buszon igazi csúcsforgalom volt. Szerencsére mi még felfértünk a járműre, így terv szerint fél 12-kor elértük Dobogókő végállomást. Cél a 6,5 km-re eső Prédikálószék, ahol egy hete adták át az új kilátót.

Diákjaink a nemzetközi animációs fesztivál zsűrijében

Büszke vagyok arra a négy másodéves MOA-s tanulóra, akik október 19–22 között részt vettek az „5. PRIMANIMA World festival of first animations” diák zsűrijében Budaörsön, a Jókai Mór Művelődési Központban.

Festészet napja 2016 - diákjaink kiemelkedő szereplése

Örömmel és büszkeséggel osztom meg Veletek a jónál is jobb hírt. Iskolánk diákjai kiemelkedően jó eredményt értek el az idei festészet napi pályázaton, kiállításon. 

Legendás hajóút

Kajtár Korina másodéves idegenvezető hallgató meghívta osztálytársait és két tanárát egy városnéző hajókázásra a Legenda hajóra.

Krakkói Ifjúsági Világtalálkozó 2016

„Boldogok az irgalmasok, mert ők irgalmat nyernek.”
( Mt 5,7 )

A fenti bibliai idézet volt a 2016. július 25.-31. között, Krakkóban megrendezett Ifjúsági Világtalálkozó mottója, ahol közel 3 millió fiatal gyűlt össze, hogy részesei lehessenek egy nem mindennapi, életre szóló eseménynek.