Bejelentkezés Szolgáltatások
Üzenet küldése
Iskolánk élete
Pályázati felhívás

A Sikeres Pályakezdés pályázatot hirdet középiskolai tanulók számára.

Kedves Tanulók!

Az alábbi pályázati lehetőséget szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani! Részleteket a www.sikerespalyakezdes.hu oldalon találtok!

Beküldési határidő: 2017. október 20.

Teljes tartalom olvasása

Archivum

Nyitottak vagyunk - 2017

Pályaválasztás előtt állsz és tanácstalan vagy? Kérdezni, tájékozódni szeretnél képzéseinkről?

Kirándulás a Hármashatár-hegyen

2017 első kirándulását a Budai-hegyekbe terveztük. Vasárnap 10 órakor a Fenyőgyöngye étterem előtti buszmegállóból indultunk. A kellemes séta érdekében szikrázó napsütést rendeltem, amit szerencsésen meg is kaptunk. Gyönyörű havas tájon, kellemes, nem túl hideg napsütésben indultunk útnak az Árpád-kilátó felé. A kilátást kivételesen nem csak a fák takarták a szemünk elől, hanem a városra telepedett szmog is. A távolban mégis sejteni lehetett az Budai Vár tornyait, illetve a Citadella Szabadság-szobrát is.

Gyöngyszemek konferencia

Izgalmas, sokszínű és tartalmas konferencián vettünk ma részt, melyet iskolánk azzal a céllal hívott életre, hogy bemutassuk és megmutassuk azokat a pedagógiai „gyöngyszemeket”, melyeket mindennapi munkánk során használni, alkalmazni tudunk. 

Pályázati felhívás MOA-s diákok számára

Az Eruditio Oktatási Zrt. pályázatot hirdet promóciós videó elkészítésére. A tovább mögött olvashatóak a részletek!

Educatio 2017

  • Idén érettségizel, de fogalmad sincs merre tovább?
  • Piacképes szakmát szeretnél, de nem tudod még, hogy hol szerezd meg?
  • Vannak elképzeléseid, de szeretnél személyre szabott tanácsokat kapni?

Kellemes ünnepeket kívánunk!

„Ne a hóban, csillagokban, ne ünnepi foszlós kalácson, ne díszített fákon, hanem a szívekben legyen karácsony!” (Szilágyi Domokos)

Adventi gyertyagyújtás 2016

Az adventi időszakban második alkalommal is összegyűltünk, hogy rövid kis gondolatébresztő és énekszó keretében meggyújtsuk a közös adventi koszorúnk gyertyáit. Modla Réka tanárnő közreműködésével immár ég a harmadik és negyedik gyertyaláng is, mely az ünnep közeledtét jelzi.

Margit mama halálának 160. évfordulója

Iskolánkban immár hagyomány, hogy Don Bosco édesanyjának, Margit mama halálának novemberi évfordulójának kapcsán műhelymunkában tanulóink ajándékot, játékot készítenek rászoruló gyerekek, óvodák számára. 

Óvodai ajándékozás

Iskolánkban harmadik éve hagyomány, hogy a „Margit mama műhely” keretében ügyeskezű tanulóink ajándékokat készítenek a Szalézi óvodásoknak. Kedvüket lelik ebben a munkában, hiszen azonfelül, hogy szakmailag fejlődnek, emellett  hasznos és örömteli szolgálatot látnak el.

Kirándulás a Holdvilág-ároknál

Novemberi iskolai kirándulásunk december 4-re, vasárnapra esett. Úgy terveztük, hogy kicsit korábban indulunk a szokásosnál, hogy még sötétedés előtt kiérjünk az erdőből, és buszon ülljünk. A Batthyány téren rögtön kiderült, hogy ezen a délelőttön átmenetileg nem üzemel a HÉV, így hévpótló busszal, majd Budakalászról a Hévvel értük el Pomázt. Mivel a pontos csatlakozást így lekéstük, és a hidegben sem akartunk sokat ácsorogni, nekivágtunk gyalog Pomázon keresztül a Kiskovácsi felé vezető útnak. Csaknem 40 perces séta során megcsodálhattuk Pomáz békés hangulatú kis házait, templomát, melyben éppen misére készültek, majd hamarosan felszálltunk a buszra, amivel már csak két megállót keleltt utaznunk, hogy elérjük a Holdvilág-árok bejáratát.