Bejelentkezés Szolgáltatások
Üzenet küldése
Iskolánk élete
Pályázati felhívás

A Sikeres Pályakezdés pályázatot hirdet középiskolai tanulók számára.

Kedves Tanulók!

Az alábbi pályázati lehetőséget szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani! Részleteket a www.sikerespalyakezdes.hu oldalon találtok!

Beküldési határidő: 2017. október 20.

Teljes tartalom olvasása

Archivum

Szakmasztár verseny győzteseinek ünnepélyes díjátadója a Parlamentben

Mint arról már korábban beszámoltunk, két gazdasági informatikus diákunk, Szentgyörgyi Klára és Molnár Gábor elhozta az első két helyezést a Szakma Sztár versenyen. A verseny győztesei, felkészítő tanáraik és az iskolák igazgatói ünnepélyes díjátadón vettek rész a Parlamentben május 26-án.

Kirándulás a Spartacus ösvényen

Az idei tanév utolsó kirándulásához sok tanár kollégánk is csatlakozott, így vasárnap 11 órakor autókkal érkeztünk Pilisszentlászlóra, ahonnan a Visegrádi-hegység izgalmas, virágokkal szegélyezett, csodálatos panorámájú Spartacus ösvényén sétáltunk végig.

Sikeresen reguláztunk! - Szent László pályázat eredménye

A Katolikus Pedagógiai Intézet által kiírt Szent László pályázaton iskolánk diákcsapata, a Regulázók, „Szent László törvényeinek újratervezése” című pályázatukkal II. helyezést értek el!

Káli György előadása

A mai üzleti kommunikáció témájában Káli György tartott előadást az első évfolyamos irodai titkár szakos tanulóknak.

Lakberendező kiállítás

Idén első alkalommal, Pedagógiai Szakmai Konferenciánk művészeti eseményeként került megrendezésre Lakberendező diákjaink bemutatója és munkáik kiállítása.

Pedagógiai Konferencia és Lakberendezői kiállítás

Az előző évben sikeresen megrendezett konferenciánk folytatásaként idén is hívtuk és vártuk a szalézi közösség intézményeit, hogy a felzárkóztatás és tehetséggondozás témakörében megosszuk tapasztalatainkat, példákat és eredményeket mutassunk egymásnak.

Szent László év pályázat

A Katolikus Pedagógiai Intézet pályázatokat írt ki Szent László király jubileumi évének megünneplésére. Iskolánk 2 egyéni és egy csoportos munkával indult a pályázaton.

Buszos városnéző gyakorlat

A végzős idegenvezetők megtartották az OKJ gyakorlati vizsga előtti buszos városnézô főpróbájukat. A csoportkép a Citadellán, a buszos képek pedig a jól sikerült városnézés után, az iskolába való visszatéréskor készültek.

SIKER A SZAKMA SZTÁR VERSENYEN!

Kítűnő eredménnyel, az I. és II. helyezést is megszerezve szerepeltek Gazdasági informatikus tanulóink az idei Szakma Sztár versenyen!

Budapesti séták

A Budapesti Kerekedelmi és Ipar Kamara (BKIK) és a Bevásárló Utcák Menedzsmentje (BUM) által  szervezett, az interneten meghirdetett ingyenes tematikus séták sok budapestit vonzanak. Iskolánk idegenvezető hallgatói mindig kapnak lehetôséget, hogy bemutassák felkészültségüket. A képeken Bajusz Orsolya mutatja be a Király utcát és Kovács Tímea a Váci utca északi szakaszát. Mind a ketten iskolánk másodéves idegenvezető hallgatói