Bejelentkezés SzolgáltatásokKérdezz-felelek
Üzenet küldése
Iskolánk élete
Folytatódik az alkotótábor Prvicben

Művészeti szakos diákjaink a mesés Prvic-ben töltik szakmai gyakorlatukat.

Teljes tartalom olvasása

Archivum

Innovációból jeles!

2017. június 27-én iskolánk igazgatója, dr. Sedivi Lászlóné Balassa Ildikó részt vett az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Kar Neveléstudományi Intézete által szervezett „Oktatási innováció Magyarországon” című konferencián. Az esemény keretében átvette azt az elismerő oklevelet, mely intézményünk kimagasló innovációs teljesítményét tanúsítja.

Évzáró 2017

Sikeres évet zártunk!

Zebegényi alkotótábor 2. hét

Művészeti szakokon tanuló diákjaink Zebegénybe költöztek

A SZÁMALK-Szalézi Szakgimnázium művészeti szakos tanulói idén is Zebegénybe költöztek néhány napra, hogy „színt vigyenek” a kisváros életébe.

A festői szépségű falut street art munkákkal díszítik, a Szőnyi István művésztelep területén pedig különböző technikákkal alkotnak diákjaink.

Törley gyárlátogatás

A turisztikai szervező és értékesítő valamint az idegenvezető szak elsőèves hallgatói látogatást tettek a Törley Gyűjtemény és Látógatókozpontban Budafokon.

Digitális témahét - Mintaértékű projektet valósítottak meg diákjaink a Digitális Témahét keretében!

Elsőéves Pedagógiai-és családsegítő diákjaink részt vettek a Digitális Témahéten, ahol a részt vevő 1034 iskola 118 pályázata közül bekerültek munkájukkal a 24 "mintaértékű projektet" megvalósító intézmény közé!

Látogatás a Záborszky Pincében

Turisztai szervező képzésen tanuló diákjaink az órájuk keretében ellátogattak Budafokra, a Borvárosba. Az ott tett látogatásról írták az alábbi beszámolókat, ajánlókat:

Szakmasztár verseny győzteseinek ünnepélyes díjátadója a Parlamentben

Mint arról már korábban beszámoltunk, két gazdasági informatikus diákunk, Szentgyörgyi Klára és Molnár Gábor elhozta az első két helyezést a Szakma Sztár versenyen. A verseny győztesei, felkészítő tanáraik és az iskolák igazgatói ünnepélyes díjátadón vettek rész a Parlamentben május 26-án.

Kirándulás a Spartacus ösvényen

Az idei tanév utolsó kirándulásához sok tanár kollégánk is csatlakozott, így vasárnap 11 órakor autókkal érkeztünk Pilisszentlászlóra, ahonnan a Visegrádi-hegység izgalmas, virágokkal szegélyezett, csodálatos panorámájú Spartacus ösvényén sétáltunk végig.

Sikeresen reguláztunk! - Szent László pályázat eredménye

A Katolikus Pedagógiai Intézet által kiírt Szent László pályázaton iskolánk diákcsapata, a Regulázók, „Szent László törvényeinek újratervezése” című pályázatukkal II. helyezést értek el!