Bejelentkezés SzolgáltatásokKérdezz-felelek
Üzenet küldése
Üdvözöljük weboldalunkon!

Tisztelt Látogató! Kedves Diákok és Szülők!

Intézményünk a szalézi közösség tagja, a Szalézi Intézmény Fenntartó iskolájaként működik. Oktató-nevelő munkánkat húsz éves tapasztalatunkra építve, Don Bosco pedagógiai-nevelési értékrendje szerint, az eddigi eredményeink gazdagításával folytatjuk.

A barátságos, diákközpontú légkör fenntartása, ápolása, valamint a személyes törődés előtérbe helyezése mellett fontosnak tartjuk az egyénre szabott fejlesztést. Célunk, hogy diákjainkban kialakuljon a tanulás iránti elkötelezettség, a világra való nyitottság és erősítsük bennük az egész életen át tartó tanulás szükségességét.

A hajdanán informatikai szakmai képzésekre alapított iskola mára már kiválóan teljesít a művészeti képzések oktatásában is. E két szakmacsoporton kívül évről évre több osztályban képzünk Pedagógiai- és családsegítő munkatárs, Idegenvezető és Irodai asszisztens szakembereket.

Számalk-Szalézi Szakközépiskola

Intézményünkbe várjuk mindazokat, akik jó iskolában, kiváló tanárokkal szeretnének tanulni. Akik bennünket választanak, megismerik a szeretettel és türelemmel való nevelést és oktatást, társakra, közösségre lelnek, műveltségük és tudásuk gyarapodik, tehetségüket fejlesztjük.

Iskolánk élete
n