Bejelentkezés Szolgáltatások
Üzenet küldése

Nyitókonferencia - VETIVER nemzetközi pályázat

2016. október 13-14-én iskolánk új projektjének nyitókonferenciája kerül megrendezésre - VETIVER ("VET Itineraries with a Variety of open Educational Resources enhanced by a multilingual repository").

A találkozó céljai:

  • a pályázatban résztvevő új partnereink (spanyol, angol, török, görög) megismerjék egymást - korábbi ReVETax partnerségi pályázati tagok további együttműködése bővült egy új görög taggal,
  • a pályázat céljainak és feladatainak áttekintése és a tagok feladatköreinek egyeztetése,
  • a pályázati és pénzügyi feladatok megvitatása, egyeztetése és a feladatok megkezdése, a második találkozó időpontjának meghatározása.

A projekt célja: A partnerség egy olyan adatbázis kialakításán és feltöltésén dolgozik, melyben konkrét tantárgyakhoz, (szakképzésben és felnőttképzésben tanított témakörök, tartalmak) oktatás céljára szabadon felhasználható anyagokat gyűjt, abból tematikus tanulási lehetőséget biztosít.

A WEB-es tartalomszolgáltó rendszer nemcsak a tanuláshoz nyújt segítséget, de a tanulási eredmények és megszerzett kompetenciák egyéni tárolásához is (E-portfólió) és megtanít arra is, hogyan készítsünk saját bemutatkozó portfóliót.

A projekt célja, hogy pilot kurzusok keretében a rendszer tervezésére, fejlesztésére és használatára a tanárokat megtanítsa, továbbá a diákokat is felkészítse önálló tanulásra, eszközhasználatra, bemutató e-portfólió készítésére és azok alkalmazására.