Bejelentkezés Szolgáltatások
Üzenet küldése

Meghívó Flip IT! szakmai nap - gyakorlatban a kreatív tartalomfejlesztő eszközök konkrét gyakorlati alkalmazása

Tisztelettel meghívjuk Önt és/vagy érdeklődő munkatársát a SZÁMALK-Szalézi Szakgimnázium által 2016. november 15-én megrendezésre kerülő tanártovábbképzési programjára, melynek témája és feladata a „Flip IT”, azaz a „Fordított tanterem” pedagógiai módszer alkalmazásához szükséges informatikai eszköztár bemutatása.

A szakmai nap keretében a résztvevők számítógépes környezetben ismerkedhetnek meg a kreatív tartalomfejlesztő eszközök konkrét gyakorlati alkalmazásával.

Az innovatív, gyakorlatban jól alkalmazható IKT eszközök és programok bemutatása után, a tanár kollégák az előadók segítségével, számítógép mellett saját maguk is kipróbálják az animáció, videó, online prezentáció készítő eszközöket, néhány, az interneten keresztüli csapatmunkát, közösségi tartalom-megosztást támogató alkalmazást.

A konferencia végén tanúsítványt állítunk ki minden résztvevőnek, valamint lehetőséget biztosítunk arra, hogy a 2017. tavaszán induló – a „Flip IT!” projekt keretében megtartandó – ingyenes, internetes távoktatási formában zajló képzésre jelentkezzenek.

A rendezvény időpontja: 2016. november 15. (kedd)
A rendezvény helyszíne: SZÁMALK-Szalézi Szakgimnázium: Budapest, Mérnök u. 39. (43. és 44. tanterem)

A programon való részvétel ingyenes (étkezés és útiköltség biztosítva), de a helyek korlátozott száma miatt regisztrációhoz kötött, ezért kérjük, hogy részvételi szándékát legkésőbb 2016. november 10-ig szíveskedjen jelezni elektronikus levélben Jámbor Melinda felé a jambor@szamalk.hu e-mail címre.

Várunk minden tanulni, fejlődni vágyó kollégát és reméljük, hogy a konferencián elsajátított tudás és gyakorlat széleskörűen felhasználható lesz további munkájuk során!


dr. Sedivi Lászlóné Balassa Ildikó                                    Hartyányi Mária
               igazgató                                                     igazgató, projektvezető
SZÁMALK-Szalézi Szakgimnázium                      iTStudy Oktató es Kutatóközpont Kft.